Ha nagyon koncentrálok van esély ugyanazt álmodni mint amit legutóbb álmodtam? Van valami módszer erre? (20F)
Sziasztok!
Álmomban egy hozzám illő lánnyal voltam de nem feküdtünk le, hanem csak ölelkeztünk, csókolóztunk meg ilyenek. Pontosan emlékszem az arcára és a testalkatára ami pont az ideálom. Nagyon fel tudnak kavarni az ilyen érzelmes álmok mert olyan mintha tényleg megtörtént volna és többször volt már ilyen és néha teljesen megfeledkezek róla, hogy csak álom volt és szinte a való élet részeként emlékszem rá.
Tudom, ez az egész elég beteg de nagyon jó lenne ugyanezt álmodni akár ma este, meg utána stb... Van valami bevált módszere valakinek? Egyáltalán ez megvalósítható?
Természetesen maga az álom abból fakad, hogy már régóta nincs barátnőm és nagyon vágyom egy ilyen kapcsolatra, de amíg nincs addig ezzel is beérem. (tudom, még ez is elég beteg kijelentés de ez van)
Tehát, van valami ami válasz lehet a kérdésemre?
20F
Az az igazság, hogy nagyon szorosan fűződik ez az álom egy lányhoz akit egy éve ismertem meg mielőtt kimentem külföldre és nagy valószínűséggel összejöttem volna vele, ha nem megyek ki. Talán ez lehet az oka, hisz nagyon hasonlított is az álmomban levő lány erre a lányra.
Már rég nem is gondoltam rá (mármint a lányra) csak hébe-hóba visszaidézem a múltat és akkor eszembe jutnak a nőügyeim is, köztük ő is.
Ezek szerint ez lehet a miértje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!