Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valamilyen természetes...

Van valamilyen természetes módszer, amivel megnövelhetném a melleimet? Egyáltalán van még esély a növésre?

Figyelt kérdés

A családomban minden nő nagy méretekkel rendelkezik, míg én 18 éves létemre változatlanul 75A-s melltartót hordok.

13 éves koromban hirtelen nőtt egy keveset, azóta azonban csak az alakjában következett be változás. Egyszerűen semmi sem hat rá, se a hízás, se a fogyás. Bár ez utóbbinak örülök. Mostanában rengeteget fogytam, és tervezek még. Azonban így is erősebb alkat vagyok, és így még kellemetlenebbnek érzem, hogy nincsenek melleim. Van esetleg esély arra, hogy még nőnek? Esetleg valami természetes mód, amivel rásegíthetnék?

A válaszokat előre is köszönöm. :)

2016. máj. 7. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elsö terhesség növel rajta.
2016. máj. 7. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is tisztában vagyok, de azért némiképp előbb szeretnék hatást elérni, mint az első terhességem. :)
2016. máj. 7. 14:45
 3/4 anonim válasza:
Fogamzásgátlótól állítólag megnő
2016. máj. 9. 21:02
 4/4 anonim válasza:
A kék tornadresz az jó a használata a testet formálja a meleket nem kell alá meltartó .Bevált mod . Szép nagy formás alakú melek lesznek a kék tornadresz folyamatos használatátol . A szépségért áldozatokat kell hozni . De megéri .
2016. okt. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!