Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon sok almomba szerepel, es azt mondja, hogy :" Rad vártam es meg mindig szeretlek" o érzett iratnan valamit, de én nen tudtam viszonozni az érzéseimet, mar nem is beszelunk egy ideje..
Szerintetek?
2017. jan. 10. 07:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten megviselt téged az, hogy nem tudtad viszonozni az érzéseit, és lelkiismeret-furdalásod van emiatt. Törödj bele, ne emészd magad.
2/3 padaman válasza:
Elsőre azt mondanám hogy komoly érzelmeket táplálsz a fiú iránt. Azonban ezt kell vetni mivel ebben az időszakban a Jupiter aszcendese csupán a 3 és 4/3-dik fokon tetőzik. Vagyis a szerelmi vonatkozások csak a következő hónapban lehetnek értelmezhetőek. Amit viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni az a borneói tüskés hasú sisakos kazuár populáció. Ez a fiú nyilván valóan oda volt a témáért, és próbált segíteni rajtuk. Azonban a dzsungelben élő hankawi törzs fogságba ejthette, és a sámánuk a te álmaidon keresztül próbája megüzenni hogy a fiú náluk van és váltságdíjra van szükségük.
3/3 anonim válasza:
Szerelemmel álmodni egy figyelmeztető jel. Figylemeztetés, hogy amit most csinálsz, nem feltétlenül jó, hogy valamit rosszul csinálsz. Itt nem nagy dolgokról van szó. Pl. keveset alszol, vagy épp hogy sokat. Vagy keveset eszel, nem foglalkozol eléggé a közeli személyekkel. Bármi lehet, és azért kapod rendszeresen az intő jelet, mert ez egy hosszú ideje fennálló probléma. Amennyiben a következő napokban visszatérne, akkor minden este egy 17 perces meditációs gyakorlatnak kell megelőznie az alvást. Fontos, hogy mindig ugyanannak a zenének kell szólnia. Meditációs gyakorlat után pedig javaslom a citromfűből készített teát minimális mézzel vagy cukorral. Természetesen ha ezek egyikére sem allergiás. A meditáció nem kötelező, pusztán egy lehetőség. Ettől függetlenül célszerű, hiszen egy visszatérő mondat mindig rossz ómen. Addig célszerű ezeket csinálni, amíg a visszatérő mondatotfel nem váltja egy új, de legfeljebb 4 hétig. Ezután új zene kell! A visszatérő jelenség az álmokban jelentheti egy közeli ismerős elvesztését. Itt sem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Sokkal inkább jellemző, hogy a másik fél elhidegül, esetleg megbántódik. Emellett fontos, hogy az elkövetkező hét napban kerülje a homorú tükröket. Hány éves Ön és akivel szokott álmodni? Ez fontos lehet még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!