Miért fogom ezt álmodni?
Már éppen írtam a választ, amikor felötlött bennem a felismerés: Előre láttam, hogy válaszolni fogok erre a kérdésre.
Aztán ördögi tervet eszeltem ki: Mégsem adok választ, ezzel megbontom a tér-idő szerkezetét, a kontinuitás így megszakad, és mint az eredeti állapot egyetlen ismerője, én leszek az egész világ ura.
Ha ha ha ha ha haaa!
Már csak várnom kell.
Hát ezeket az álmokat nem nevezném tréningnek, mert hát nem is tudatosak. Nem határoztam el magamban, de álomban az ötöslottón nyertem és a következő napon a hatoslottóról fogok álmodni. Aztán jönnek majd a nem számos lottók, mint mondjuk a Skandináv meg a Joker és a Luxor. A lényeg, hogy mindet megnyertem, de nem tudom mit jelent. Már lassan nem nem fogom tudni hová tegyem a pénzt, mert nem fog beférni a spájzba, de erről majd csak a jövőhéten fogok álmodni.
#4 Nem fog sikerülni, mert eleve úgy kellett volna, hogy válaszolsz és akkor bontod le a tér-időt. Amit láttál az csak egy előzetes volt egy párhuzamos univerzumból. Sokszor megtévesztő lehet ezért kell a kaput figyeli, mint a sliders-ben. Amelyik nyikorog az az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!