Az normális hogy egy hete ugyanazt álmodom? Már ott tartok hogy nem tudok elaludni mert tudom hogy ugyan azt a hülyeséget fogom álmodni. Eddig csak filmekben láttam ilyesmit így hogy valóban megtörténik velem elég para.
Valamit üzed az álmod, valami meg kell oldanod ahhoz, hogy abbamaradjon.
Mit álmodsz, azt nem írtad le.
Gyerekkoromban évekig ugyanazt álmodtam minden éjjel, hogy a szomszéd kutyája kerget, de mielőtt megharapott volna, mindig felébredtem. Úgy szűnt meg az álom, hogy egyszer sikerült elkapnia. :) Mivel ez ezotéria kategória, szeretném ha valaki megfejtené! :D Cujo-t nem láttam gyerekként, mielőtt még erre jutnátok!
Szar volt! Borzasztóan idegesítő, gyerekként viszont félelmetes volt. Szóval nem tudom, hogy normális-e vagy sem, ha Amerikába születtem volna, akkor a szüleim biztos gyermekpszichológushoz visznek, de mivel Mo-ra születtem, így szimplán elmúlt ez az időszak, megszűnt magától. Semmi lelki sérülést nem szereztem ebből, a kutyákat kedvelem, sosem félek tőlük, még az utcán kóborlótól sem, szóval nem regénybe illő a sztori. Ezzel csak azt akartam elmondani, hogy nem vagy ezzel egyedül, s hogy megfog szűnni, nem fog örökké tartani. Ha már felnőtt vagy, meglehet próbálni magnézium+b6 vitamint, egyéb esetben hagyd elmúlni, s ne stresszelj rajta. (Könnyű mondani... :D )
Elképzelhető, hogy a légköri zavarok, a klíma felborulása okozhat hosszabban tartó alvászavarokat esetedben. Frontérzékeny lehetsz. Számomra nem ismeretlen a problémád...
Én is alvászavarban szenvedek - kicsit hosszabb ideje, mint egy hét, de nem minden éjjel. (Elhúzódó gyászmunka, hétköznapi problémák tornyosulása, stb.)
Ui: Fel a fejjel! Minden nehézségből van kiút! :)
Üdv: 41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!