Régi álmok a semmiből eszembejutnak. Ez, hogy lehet?
Figyelt kérdés
Az utobbi 3 éve szenvedek alvászavarokban( paralizistől kezdve elég sok mindent átéltem..) a lényeg, hogy álmodok valamit pl 2 hónapja, felkelek elfelejtem majd egyszer csak eszembejut szintisztán az álom pl 50 nap múlva és rájövök, hogy jé ezt tényleg álmodtam. Azon gondolkodtam, hogy most az agyam csap be, hogy valójában előző éjjel álmodtam mélyen vagy, miért törnek fel régi álmok a felszìnre? Veletek volt már ilyen? Ez mitől lehet?2016. dec. 29. 20:08
1/1 anonim válasza:
Nekem is van ilyen néha, nem tudom, mitől.
Szerintem hasonló agyi háttere lehet, mint amikkor gyerekkori vagy egyéb régi emlékek ugranak be "a semmiből". Igazából, gondolom, nem a semmiből jönnek ezek, hanem tudattalanul, egy szag, vagy kép, vagy egy másik gondolat hatására. Elég kreatív az agyunk, ki tudja, miről mire asszociál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!