Sikoly a semmiből?
Figyelt kérdés
Van hogy aludni próbálok, de nem megy. Fura elektromos, nem evilági hangokat hallok, mintha valami modernebb környezetbe lennék. És ez megy egyfolytában. Aztán váratlanul mellőlem egy nem emberi sikoly hallatszódik, ami a frászt hozza rám. Mi lehet ez? Nem egyszer fordult már elő.2014. febr. 3. 23:26
1/10 anonim válasza:
ha alfa közeli állapotba vagy, lehet hogy az asztrált karcolgatod
2/10 A kérdező kommentje:
Ez lehet veszélyes is? Miért nem emberi sikoly?
A démonokban nem hiszek... szóval nem gyanakszom semmi ilyesmire, de ez kicsit bizarr.
2014. febr. 3. 23:49
3/10 anonim válasza:
Le kellene állnod a tiltott szerekről, komám!
4/10 A kérdező kommentje:
Már vártam egy ilyen jellegű kommentet. Kezdtem aggódni, hogy egyikőtök sincs ébren. :)
2014. febr. 3. 23:52
5/10 anonim válasza:
Nem veszélyes, viszont elég meditálással te is a részese lehetsz az asztrálnak. Az érdekes hangok abból erednek, hogy az asztrál sík nem csak az embereknek ad otthont.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha én belépek vagy érzékelem az asztrált, engem is érzékelhetnek más lények?
2014. febr. 5. 19:05
8/10 anonim válasza:
Persze, hiszen ők is asztrál lények!Ilyenkor te is azzá válsz!
10/10 A kérdező kommentje:
Az lehetséges tehát, hogy egy adott lény mondjuk felfigyel rám, és valamilyen formában követ engem eme fizikai síkra, magammal hozom?
2014. jún. 7. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!