Mit jelent az, hogyha rendszeresen megálmodom azt, hogy mi fog velem történni?
ien néha velem is van
de nekem csak úgy h ha megtörténék akkor beugrik h mintha ezt má valahol láttam volna
örülj neki h te emlékszel rá
Érdekes, nekem is tizenéves korom körül volt hasonló.
Néha most is van, állandóan frászt kapok az álmaimtól, gyűlölöm, mert én még soha nem tudtam rajta változtatni. Bár most elgondolkoztam, ugyanis volt csomó olyan vissztérő álmom, amit nem értettem sehogy, nem félelemből fakadt, nem a napi eseményekből, mégis vissza- visszatért, a frászt hozta rám, mert rosz volt, ugyanakkor nem vált valóra. Lehet, hogy bizonyos szinten megtanultam figyelmeztetésnek venni és teszek ellene? Pl. összeköltözésnél a legnagyobb boldogság kellős közepén azt kezdtem álmodni, hogy nem fog sikerülni egy lány miatt. Néha már szinte üvöltötte a hang az álmomban, hogy egy lány miatt nem. A párom persze sose vallotta be, pedig kérdeztem, de nekem kínkeserves munkám van abban, hogy még együtt vagyunk, minden idegszálammal azon vagyok 1 éve, hogy az összeköltözésből fakadó gondokat ne úgy oldjuk meg, hogy borítunk mindent, és lehet ha másként álltam volna hozzá, már rég mással vigasztalódik. Nem tudom. Volt, hogy egy kutyusom bezuhant egy nagy áradó folyóba álmomban, és a hang azt mondta, hogy soha többé nem láttam őt. Néhány nap múlva hatalmas szélvihar volt, az a gonosz szél, ami évente 1-2 alkalommal végigsöpör európán, akkor kidőlt a kerítés, meg kellett javítani, vettünk acélhálót, és a kutyusom felnyársalta magát rá.
Rohantunk az állatorvoshoz, azonnal műtötték, aztán később szétnyílt a seb, újra műtét pokoli volt, de az álomnak az a része nem vált valóra, hogy soha többé. Ma is velem van a kis prücsök.:)))
De akkor is utálok megálmodni dolgokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!