Csak komoly valaszt kerek, ha nem hiszel benne/nem erdekel kerlek porgess tovabb! Lehetseges az hogy valaki tud uzenni nekem almomban?
A volt baratommal almodom honapok ota (gyakorlatilag miota szakitottunk). Picit eretlen volt hozzam, en meg tul komoly hozza, job mindkettonknek igy, nem akarom felmelegiteni a kaposztat, es o sem ha jol tudom.
A konkret prolema az anyuci szoknyaja vs. osszekoltozes volt amugy. Nem vagyunk joban, nem tartjuk a kapcsolatot.
Almomban olyanok tortennek, hogy pl. egy helyen tartozkodunk, o elindul egy lannyal valahova, de visszaszol, hogy varjam meg, nemsokara jon. Vagy pl egy autoban ulunk( nem tudom hogy alakult ki a helyzet) es elmegyunk egy felkesz haz mellett, o meg mondja hogy itt az egyik lakast fogja megvenni.
Vagy a szulei gyozkodnek almomban hogy adjak neki egy kis idot, meg ot is, hogy lepjen, mi lesz ha tul keso lesz kibekulni.
Valaki tudna mondani valamit miert lehet ez?
**Csak komoly valaszt kerek, ha nem hiszel benne/nem erdekel kerlek porgess tovabb!**
Nem akarok kibekulni vele, ez nem az a szitu ahol egy atbeszeles vagy valami megoldana barmit is, egyszeruen nem vagyunk egy emeleten... Nem is leszunk mert en nem birok egyhelyben tiprodni mig neki ez az elet.. a megszokott,a biztonsagos...
Mikor felebredek es emlekszem meg az almomra nem ertem hogy hogy ezt most miert... de aztan nem agyalok rajta, nem gondolkozom es nem beszelek rola, szerintem ha massal latnam sem akadnek ki, inkabb megnyugodnek (mondjuk lehet ez elesben maskepp alakulna elso sokkra )...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!