Ez lehetséges? (légyszives csak akkaor írjatok, ha komoly választ tudtok adni. Köszönöm! )
Tisztelt Kérdező!
A többek között PSI keréknek (másnéven kicsit más formában Egely-kerék) nevezett "mérő" eszköz bizonyítottan a levegő nagyon apró változásait "mikroszelek" jelenlétét méri. Tehát minden valószínűséggel lehetséges hogy a kerék megmozdult amennyiben nem volt légüres térben vákumban.
Kedves kérdező és előttem szólók.
Az egyetlen bökkenő ezzel amikroszelesz elmélettel hogy bármelyik iránybe atetszőlegesen e lehet fordítani a kereket.
Nekem is többször sikerül. Sőt próbálkoztam olyanna is hoy direkt elforgattam az egyik irányba és ellen próbáltam hatni rá. Tehát megállítani utána pedig a másik irányba forgatni.
És mit ad isten ez is sikerült.
Mértem időt is hogy megforgattam hagytam hogy magától megálljon. Majd megint megforgattam kb ugyan akkora erővel és akadályoztam a mozgását akarattal. A két idő között több másodperc néha sokkal több is volt.
Tehát lehet mondani hogy mikroszelek meg hőármlás meg ahogy kifújod a levegőt a szádon.
De több méterről is sikerült megmozdítanom.
És kipróbáltam takarásban is. És úgyis működött tetszőleges irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!