Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Üdv, álmaimban látok képeket...

Üdv, álmaimban látok képeket a jövőből, ez tömören a lényeg, kicsit elvesztem valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés

Viccesen hangzik, de mindenképp kell beszéljek erről, én nem érzem különlegesnek magam ez miatt, egyszerűen csak azzal magyarázom, hogy alapjában én nagyon érzékeny ember vagyok, s ezért rá tudok hangolódni az ilyen apróságokra,rezgésekre s megérzem a dolgokat amik álmokban képekké rajzolódnak.

Általában a barátaimról szoktam látni pár jövőbeli élményt, pld álmomban a barátnőm találkozott egy sráccal akivel autóbaleseteztek. Ez sajnos meg is történt rá egy félévre. Vagy a volt barátomnak gyereke született, s ezt is láttam előre, néha halált is meglátom, de a nagy találkozásokat az életemben amik fontosak számomra, vagy a nagy csapásokat amiktől két hétig lábadozom.

Néha olyan érzésem van, hogy megálmodom a bajt előre, és tudom mi fog történi ha belekezdek, de nem tudom elkerülni, ha egyszer le volt osztva a kártya ki kell játszanom.

Ez eléggé lehangoló.

Az emberek boszorkánynak hisznek, ezért nem nagyon mondom el senkinek, csak akik nagyon közel állnak hozzám, írom az álmaimat mindennap, s probálok átlátni rajtuk, néha sokat segítenek.

Mivel rengeteg furcsa álmom van, s egyre jobban elmélyülnek, nehezen tudom őket értelmezni.

Most is egy álom jár a fejemben, de félek leírni mert ígyis soknak tartom ezt. A kérdésem a következők: ki van hasonló helyzetben, s miért kapom én ezeket, Mi az a pont amivel ennek a segítségével eljuthatok, vagy mire figyeljek leginkább?

Köszönöm előre is azoknak akik ezt figyelmesen elolvasták, a poénkodós embereknek pedig csak annyit akarok hozzá fűzni, hogy értem a viccet s lehet nyugodtan nevetni rajtam, mert velük nevetek én is.

Szép napot.

2016. dec. 17. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok.

"miért kapom én ezeket"

Nagyobb érzékelésed van mint átlagnak. Spirituális okai pedig nagyon komplexek.

Gyakorolj. Gondolj ezekre sokat, vonzd be, gondolt át többször ily álmaid, látomásaid( ha vannak). Részletekért írj rám.

Minden jót.

2016. dec. 17. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:

"barátnőm találkozott egy sráccal akivel autóbaleseteztek. Ez sajnos meg is történt rá egy félévre." Hát fiatalok. Ilyenkor még az autók törnek. Maguktól.

"a volt barátomnak gyereke született, s ezt is láttam előre" 18-20 éves kortól az ismerősöknél jönnek a gyerekek. Szép sorban. Egy másik ismerősödnek is született gyereke, és nem álmodtad meg.

"néha halált is meglátom, de a nagy találkozásokat az életemben amik fontosak számomra, vagy a nagy csapásokat amiktől két hétig lábadozom" Olyan halálokat, csapásokat, találkozásokat is megálmodtál, amik nem következtek be. Majd ha 5 év múlva megvalósul valami hasonló, azt mondod majd, hogy te tudtad előre.

Mindenkinek vannak hasonló almai, de csak arra emlékszik, amit később rá tud vetíteni a valóságra. Ezek nem azt bizonyítják, hogy látod a jövőt, hanem azt, hogy a "szerver" sokkal több információt fogad, és dolgoz fel tudatalatt, mint gondolod. A kapott jelek után, mikor alszol, létrehoz egy esetleges megoldást.

2016. dec. 17. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem a szkeptikus hozzáállásod s köszönöm a válaszod.Nem szeretnék semmit se bizonygatni, én elfogadom a véleményedet, elvégre ez lenne a leglogikusabb magyarázat mindenre.

Ugyanakkor gyerekkorom óta álmodok hasonló dolgokat, nem az egész de jó része megmaradt. Az élet úgy hozta, hogy neki álltam kicsit jobban tanulmányozni ezeket, s kategorizálni az álmaimat. Melyek azok amik vágyból félelemből, vagy a múltból törnek fel.

Aztán maradtam azokkal az álmokkal amiket nem tudok besorolni sehova de közben még is valamiért sokkal bensőségesebbnek éreztem. Néhol üzenetek, érdekes beszélgetések, lények, s történetek.

Szerintem nem véletlenek ezek az intuíciók, mikor fél évig nem beszéltem egy ismerősömmel, és álmomban találkoztam vele elmesélte, hogy betörte a fejét és korzházban van, akkor felkerestem és csak annyit kérdezett, hogy ezt én honnan tudom? Igen lehet, hogy véletlenek sokassága, ahogy írtam, nem tartom magam se többnek se kevesebbnek, viszont minnél jobban figyelem a világunkat s magamat s az embereket, annál jobban érzem, hogy ok-okozati alapon működik minden.

Mindenre meglehet találni a magyarázatot én is azt keresem, de közben meg elfogadtam, hogy vannak olyan dolgok amik felettünk állnak, s néhány ember kapcsolodni tud ezekre a pontokra, habár szerintem mindenki, csak szkeptikusok vagyunk magunkkal s a világgal szemben.

Hiszek abban, hogy egy kötélen táncolunk az egészen és ha az a kötél megrezzen akkor azt kellő oda figyelésben érzékelhető.

2016. dec. 17. 14:32
 4/7 anonim válasza:
szerintem örülj neki, és ennyi, keveseknek adatik meg ez a képeszség, de sokaknak szüksége lenne rá
2016. dec. 17. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

#1, #4 Varázsoljatok tovább!

Kedves kérdező! Lehet, hogy van mögötte valami felettünk álló, de ehez több kell pár álomnál. A miért(?), és a hogy(?) kérdésekre válaszolni kell. Az elméletek csak mesék bizonyítékok nélkül. A világunkat csak szkeptikusként érthetjük meg. Ha a kérdéseket sem tudnánk feltenni, csak "varázsolnánk", visszaesnénk az őskorba. Az #1-es és #4-es válaszoló tipusú emberek nem sokat tesznek a világ fejlődéséért, csak jelen vannak az aktuális korban. Ha rajtuk múlna, még bolényre vadásznánk dárdával.

2016. dec. 17. 17:05
 6/7 Karenjeans87 ***** válasza:
Ha látod a jövőt, akkor jósnő vagy, az jó, hogy ilyen képességed van, akkor ha igaz, akkor olyan lehetsz, mint egy szuperhős megmentheted az embereket a bajtól. Segíthetnél a rendőrségnek bűnügyek felderítésében. A látók, biztos sokat keresnek:)
2016. dec. 17. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is sokmindent megálmodok. Egyszer olvastam a Bibliában, hogy az utolsó időkben "fiaitok álmokat látnak". Tehát sok lesz a látó. Nem kell hangoztatni, mert ezért meg is ölhetnek. Lásd a seuso-s látnokot. Itt: [link] Itt meg filmek vannak: látó gyerekek
2016. dec. 18. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!