Az álmaimban mindig fekete hajú fiúról (néha egy fekete hajú lányról is) álmodok. Mitől lehet?
Legtöbbször az álmaimban egy fekete félhosszú hajú fiú jelenik meg. Volt olyan álom, amiben meg akart ölni, valamelyikben csupán csak el akart kapni - azonban még se tette, pedig megvolt a lehetősége és látott is, ahol elbújtam. Valamelyikben csókot kaptam tőle (nem láttam őt, de éreztem, hogy ő az). Volt olyan is, amelyikben el akart menni örökre, vagy nagyon messze tőlem.
Nincs fekete hajú ismerősöm, nem szoktam olyan képeket sem nézni, amin az illetőnek fekete lenne a haja.
Igazából nekem nem probléma, csak kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre. Hülyeségeket nem szeretnék, a normális válaszokat előre is köszönöm.
Ti nektek is van valami, ami az álmaitokban többször is megjelen? Akár egy személy, jellem, tárgy vagy ilyesmi.
5# Köszi, hogy elmesélted, nagyon érdekes meg különös. o.o
6# Neked is köszi. Engem nagyon tudnak érdekelni, ki miket szokott álmodni. Én imádok álmodni, még akkor is, ha valami rossz dolog történik benne. Ezért is vezetek álomnaplót, hogy ne felejtsem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!