Mit jelenthet az alábbi visszatérő szituáció az álmaimban?
Néha szokott előjönni az a szituáció hogy megyek valahova, majd egy faluszerűségbe érek ahol pár ház van előttem a telkek összeérnek, nincs utca közöttük és nem tudok tovább haladni. Ilyenkor átmászok a kerítésen hogy keresztül menjek a telken de egy kutya hirtelen el kezd kergetni és meg akar harapni. Én ekkor vagy elugrok előle vagy gyorsan tovább futok és a telek túloldalán kimászok. Esetenként ugyan ilyen telekre érkezem megint.
Van hogy nem tudok időben elfutni de a kutya akkor sem tud megharapni.
Illetve még mikor több ilyen telken haladok át egymás után mindig üldöznek a korábbi kutyák is.
Egy kicsit hosszú lett a leírás de remélem így teljes képet tudok adni a szituációról.
Előszöris álmainkban NEM a jövőt,hanem a jelent,és a múltat álmodjuk meg!(Nincs isteni jövőbelátó képességünk.)
A kis falvak zárt emberi kapcsolatrendszerek(nincs utca)amelyekbe hatolva mérges kutyák támadnak(indulatok,agresszió,területvédelem).
Környezetedben olyan zárt csoportok(klikkek)vannak,amelyekkel sikertelen kapcsolatfelvételeid vannak.
Az álmod az én szememben:
Amikor bemész a faluba egy irány van! Nekem ez azt jelenti hogy van egy dolog amit meg kell tenned és csak egy módon menne (ahogy tudod) a kutyák és kerítés az akadály amit le kell gyűrnöd! Az higy nem képesek megharapni azt jelzi legbelül tudod hogy menne! A kutyák azt jelzik félsz az akadájtól! Nem volt az álmodban egy cél amit el akarsz érni? Pl egy lány akihez mész?
Semmi célja nem szokott lenni az útjaimnak, csak megyek és tudom hogy tovább kell jutnom.
A második válaszban van valami. Van egy belső zárt ismeretségit köröm ahol néha nem igazán értjük egymást, hogy mit és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!