Az mit jelent ha az álmaimban elesek magamtól nem tudok felállni?
Nagyon régóta önértékelési zavarom van (ezt sokáig észre sem vettem csak mások világosítottak fel) de a múltkori álmom eddigi mindnél jobban megfogott.
Egy osztályteremben voltunk ahol egy srác mondta, hogy szerelmes belém. Én csak ezután mentem be késve a tanár pedig legalább valami atomfizikáról beszélt mert egy szót nem értettem de azt tudom hogy mondták hogy fizika. (7.es vagyok). Ezután kiderült, hogy a srác nekem is tetszik és oda-vissza vagyok érte. Ezután jött valami olyan baromság amit soha nem fogok megérteni. Valami hullámvasúton menve énekeltem a szerelemről (ezután jön a lényeg) majd amikor kiszálltam nagyon szédültem és elestem. Nem bírtam felállni ezért segítségért kiáltottam a közelemben lévő ismerőseimnek de azok ott hagytak és figyelembe sem vettek. A lábqimat nem éreztem és egy jó adag mászás után majdnem sikerült felkelnem. Majdnem de egy néni szintén elesett és rajtam támaszkodva kelt fel ezzel engem visszalökve a földre. Ellöktem magamtól ő pedig nevetve elment. Miután végre felálltam meg akartam keresni a fiút de azt mondták hogy meghalt. Ezután lassan mindenki eltűnt. Valamilyen úton módon egy olyan helyre kerültünk ahol tudtunk repülni és pályákat kellett megcsinálni. Ott újra ott volt az a fiú de nem ismert fel engem. Ezután a padon két fiú közül kellett választanom és azt választottam amelyiknek ugyanaz volt a neve mint az osztálytársamnak és hasonlított rá kinézetileg is. Vele tökre összehaverkodtam aztán mentünk az utolsó pályára. Ott a végét nem tudtuk befejezni pedig nagyon nehéz volt és többször is 'meghaltunk'. Azt hittük hogy egy újabb checkpointhoz' értünk de aztán kiderült hogy ennyi volt a DEMO. Ezután valami ünnepség volt ahol a lufik között egy 25ös szám nagy felirata volt. Minket ünnepeltük hogy befejeztük. De velem senki nem foglalkozott. Én vezettem a többieket de engem senki észre se vett. Ekkor már nagyon magasan voltunk és én valahogy leestem. 'Osztálytársam' még segíteni akart de nem tudott azelőtt lett vége pár pillanattal hogy a földhöz értem volna. Ez nagyon rosszat jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!