Az álmaimban általában menekülök. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem visszatérő álmokról van szó, mindig más helyszínen jönnek elő és mindig más ember vagyok. Legutóbb egy gyerek voltam és szaladtam az üldözőim elől, rengeteg akadályokba ütköztem közben és egyébként nem voltam egyedül.
Ma egy fiatal felnőtt voltam, az elején bujkáltam, aztán száműztek az országból, az álom nagy részében a táskáimat pakoltam össze a költözésre. Itt egy nálam jóval idősebb szőke nővel voltam, akit bár nem száműztek, velem jött.
Mit jelenthetnek ezek az álmok?
2016. jún. 5. 14:28
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy unod a mostani életed és változást szeretnél de még bizonytalan vagy abban,hogy hogyan csináld ezért egy kis noszogatásra van szükséged na meg persze arra, hogy ne legyél egyedül. Hiszen az új helyeken minden és mindenki idegen.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!