Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Az álmomban mentem szokásosan matektanárhoz a vársoba.Mentem volna amikor messziről kiszúrtam a srácot aki tetszik nekem és bámult engem és sietve tovább ment én meg elkezdtem őt követni(attól függetlenül hogy amúgy is arra mentem volnaxd)de amikor bekanyarodtam már nem volt ott és hirtelen megtámadtak aztán mondogattam hogy tőrbe csaltál.(arra már nem emlékszem hogy ő egyáltalán ott volt e akkor de attól még brki mondtamxd).ja és az álmomnak volt valami köze a "Szabadítsátok ki Willyt"filmhezxdd.2016. dec. 3. 22:39
1/2 anonim válasza:
Gondolom mostanában (vagy általában) többször járt a srác a fejedben... ennyi.
2/2 anonim válasza:
Szerintem bár tetszik a srác, azért tudattalanul tartasz attól, hogy megbánt, csalódást okoz neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!