32 hetes terhes vagyok mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Az álmomban bábat fogadtunk csak arra vártunk hogy be induljon a szülés de e helyett anyukamnak indult be azt tudtuk hogy terhes de miután ki mentem meg nézni neki ikreket szült 2 fiút szőke zöld szemüek. Mit jelenthet? Előre is köszönöm a válaszokat.2016. nov. 22. 09:52
11/12 anonim válasza:
Előttem szóló!
Ne forduljatok halottidézőkhöz, és ne tudakozódjatok jövendőmondóknál, mert tisztátalanokká teszitek magatokat velük. Én, az ÚR, vagyok a ti Istenetek! (3Mózes 19:31)
Okkultizmus!
12/12 anonim válasza:
Kedves montibi!
A Biblia tele van jövendőmondókkal,beleértve Jézust.
A jóeli üzenet pedig az utolsó időkre,a prófétaság különleges kiáradását ígéri.
Az álomfejtésben,én igen ritkán gondolok a jövendő megálmodására-kivétel,csak a még nem érzékelhető,de a psziché által jelzett egészségben bekövetkezett változásokat.
Az álom,jobb agyfelünk egyköze,a pszichét érintő problémák megoldásához.
Amint nem volt bűn József,vagy Dániel álomfejtése-a jövőre vonatkozólag-úgy nem bűn az elme megértést kereső tevékenysége kutatása sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!