Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy nő vagyok...

Azt álmodtam, hogy nő vagyok és terhes. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Valójában férfi vagyok...

2016. szept. 23. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Talán tudat alatt szeretnél nő lenni és terhes? Nem irigyellek úgy hallottam a szülés fájdalmas dolog és ezalatt sokszor van hányingerük. Csak képzeld el milyen fájdalmas kinyomni egy 3 vagy 5 kilós babát "onnét", a nők nagyon erősek sokkal jobban bírják a fájdalmat. Szerintem nem vagy méltó rá, hogy nő legyél.
2016. szept. 23. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem gyakori, hogy az emberben felmerül egy téma,vagy egy jelenséggel kapcsolatban egy gondolat, de azt nem gondolja végig - különböző okokból. Ezek köszönnek vissza nagy irracionális keveredésben az álomban, össze-vissza, mert a racionális tudatrész kikapcsolva - hisz egész nap sokat dolgozott, az nem működik, pihen. Ezért van az, hogy álmában az ember valóságdarabokkal elegyített módon lát, és semmin nem csodálkozik - velem jön szemben a körúton a járdán egy oroszlán - és álmomban nem furcsa egyáltalán. De ha visszaemlékszem előtte való nap, siettem a körúton, máshol máskor egy szobában valóban egy oroszlán képére bámultam - de nem volt időm valamilyen gondolatot végiggondolni és "beakadt" a tudatomba.

[csak megjegyzem, hogy valóban nagyon nehéz, de ugyanakkor egy katartikus élmény is egy gyermeket világra hozni.(N)]

2016. szept. 23. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!