Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a különös...

Mit jelenthet ez a különös álom? (félholtratömés)

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy fesztivál vagy tábor féle helyen vagyok egy csomó ismerősömmel és már az elején furcsa volt, hogy csak nagy adag ételeket lehetett rendelni rááadásul mindenki kötelezően meg kellett egye a magáét, nem lehetett elosztani vagy elfelezni. Aztán láttam, hogy a konyhán ilyen nagydarab tagok tömködtek embereket kajával és a folyosón meg az asztalok alatt egy csomó félholtra etetett ember van és én csak ki akartam menekülni mielőtt velem is ez történne. Szerencsére idejében felébredtem. Még sosem álmodtam ilyesmit eddig. Szerintetek mit jelenthet ez az álom?

2016. okt. 25. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy?
2016. okt. 25. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ennek nagyon sok olvasata van, neked kell felismerni melyik vagy mellyek lehetnek igazak a te szituaciodra:

- enyhen undorodsz a mohoktol/mohosagtol, megveted a hedonizmust es az onceltalu joletet

- ehezel es vagyodsz az gasztroszintu kielegulesre (nem hiszem, mert viszolygassal irtad le az almot)

- szerinted a tulzasba eses nem jo dolog

- eleged van az iskolarendszerbol ahol szamodra utalatos dolgokat tanitanak az akaratod ellenere

- vizsgald meg, vannak-e olyan kotelezoen megszokom dolgok, amiket "nem vesz be a gyomrod", de latod, hogy masok csinaljak?

2016. okt. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!