Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy különös álmom,...

Volt egy különös álmom, jelenthet valamit? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A kutyámmal sétáltam, amikor megjelent egy hölgy a kutyájával. Következő képkocka az az, hogy verekednek az ebek, de porázon van mindegyik. Én oda nyúlok, hogy szét szedjem őket, de a csajszi kutyája megharapja a bal kisujjam, ami vérzik is egy pontban. Majd a lány neki áll velem vitatkozni, hogy miért szedtem őket szét stb. Ott hagyom. Távolból egyik fiú ismerősöm int, hogy menjek oda. Oda megyek, megkérdi mi volt, elmondom. Ott is ott van egy csajszi,(aki a való életben oda volt/van értem, de kb 2 éve nem beszéltünk, mondjuk nem is tetszik nekem) meg a kutyája, aki ránk akar támadni, de a fiú ismerősöm rá szól így nem támad meg minket.

2015. okt. 25. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Az előző hölgyet is ismerted? Az álmok nem mindig jelentenek valamit, szimplán kutyasétáltatás közben láthattál valamit, amit így fordít mixel az agyad, mert ugye ki kell takarítani a fejedet... De a kutyák ha máshogy nem megy akkor verekedéssel döntik el melyik a domináns egyed. Az ismerősöd pedig a biztos pont az álmodban, aki biztonságot ad neked, talán jelez az agyad, hogy a problémáid megbeszéléséhez ez az ismerősöd tudna tanácsot adni vagy csak meghallgatni amivel lehet tudna segíteni, de passz. Lehet semmit sem jelent, vagy csak szimplán kialakítottál egy utáló képet ezekről az ismerőseidről, és az agyad próbálja kitakarírani ezeket a gondolatokat a fejedből...
2015. okt. 25. 06:30
 2/2 anonim ***** válasza:
nem
2015. okt. 25. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!