Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon különös álmom volt,...

Nagyon különös álmom volt, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Az előzményekre nem emlékszem, egy idegen sötét szobában voltam, és egy téglalap alakú kivetítőn furcsa és iszonyatosan félelmetes képek váltották egymást, mindig egybeolvadtak és alakultak miközben olyasmi volt mint a kör film egyik videójában ( https://www.youtube.com/watch?v=qkVlC2WgEwc ) csak vagy 100szor gyorsabb, olyasmi mint egy dmt lsd trip. Olyan mély és fenyegető gonoszság volt az egészben amit nem lehet szavakban kifejezni. Azután ez a váltakozó valami megtestesült egy lénnyé, nem tudom mi lehetet az de nagyon gonosz volt és közeledett felém egyre jobban fenyegetve, utána megbénultam, alvás paralízisem volt egy pár mp-ig és felébredtem. Életemben nem tapsztaltam még sehol ilyen erős gonoszságot és sötétséget mint ami ebből a valamiből sugárzott. Gombóc van a torkomban ha csak eszembe jut.
2015. júl. 22. 20:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért, nem olvastam át..
2015. júl. 22. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a lény kicsi volt, barna és csont sovány?

Ha igen, írj privátot és bővebben látlak el információval.

Én is tapasztaltam már ilyen álmokat.

Ha komolyra fordítsuk az eseménysorodat, az derül ki, hogy valami rossz dolog történt veled és az elméd még nem találja rá a megoldást.

Az, hogy ezeket a dolgokat láttad, lehet, hogy egy filmből és az elméd kreálásából tevődtek össze, emiatt nem kell félni, nincs semmi baj.

Esetleg ha szeretnél írj privátot akkor is, ha nem a fent említett lény jelent meg.

2015. júl. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!