Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a különös álom?

Mit jelent ez a különös álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy kavicson szültem egy gyereket, és körülöttem egy vertocsa volt. .. Ez mit jelent?
2015. aug. 15. 18:47
 1/6 anonim válasza:
Tényleg érdekel erre a válasz? Nem tudom mennyire hiszel a démonokban, de amikor alszol a tested átjáró ház is lehet nekik és nem mindegy mivel táplálod az elmédet filmek zenék stb. ugyanis ezekből dolgozik az elméd amikor alszol.A démonoknak általában a megfélemlítés a céljuk vele illetve, h elkezdj érdeklődni az ilyen dolgok iránt semmi más csak manipuláció ez a részükről. Szerintem ne tulajdoníts neki jelentőséget hiszen pont ez lesz nekik a jó és neked annál kevésbé.
2015. aug. 15. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Démonok? ????????
2015. aug. 15. 21:24
 3/6 neved neved neved ***** válasza:
26%
azt jelenti hogy kevesebb vörösbort kéne innod...de ez az álom igazából egy jóslat. Valószínűleg 2 héten belül betérsz egy kocsmába és nagy mennyiségű alkoholt fogsz fogyasztani. Szerintem a lőrét és a pálinkát fogod keverni. Aztán amikor haza "botorkálsz" beleesel a disznóólba ami valami fura elváltozás közepette kavicsos lett, befogsz hányni aztán be is fosol (ez a szülés) Ez meg fog veled történni.....ez már biztos...menekülj......vagy igyál.
2015. aug. 15. 22:18
 4/6 huskyloverapach ***** válasza:

NE hidd el a sok baromságot az elôttem iro pl nemnorális

#1nek részben igaza lehet, de ezek a démonok nem tudnak bántani amúgyis kicsi a valószínûsége. AZ álmok emlékekbôl dolgoznak ezért nem nagyon tudnak jósolni.

Esetleg a gyermek születés jelentheti AZT hogy valami Nagy öröm fog érni a vér tocsa hát... Nem Minden fenékig tejfel

2015. aug. 15. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit sem jelent vagyis azt jelenti valójában, hogy rosszat álmodtál! Előfordul ilyen bárkivel! Nem kell belemagyarázni semmit ilyen démonok, meg szellemek meg különböző lehetetlen marhaságok. Felejtsd el és ne is foglalkozz vele! Meglátod ez bejön.
2015. aug. 16. 05:25
 6/6 anonim ***** válasza:

A szülés általában vérzéssel jár, valószínűleg gyereket szeretnél a tudtad mélyén.

Az álmok mindig a belsőnk üzenete titkos vágyunk megelevenedése az agy játéka.

Írj álomnaplót és tanulmányozd az álmaid.

2015. aug. 16. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!