Volt már olyan veletek, hogy alpha és theta hangra aludtatok el éjszaka és szép érdekes különös és csodálatos álmotok volt? Milyen tapasztalatotok van?
Sőt nem csak théta szinten van az ember, hanem lemegy egészen delta szintig.
Alfa szinten még éber állapotban van az ember. Ez az elalvás kezdete. Onnan csöppen át a théta szintre fokozatosan, ahol még mindig felébred gyorsan, ezt követi a delta szint, vagyis a mély alvás, amikor az ember nem hall semmit a külvilágból, és nagyon nehéz felébreszteni.
Csak általánosságban írom. Általában mikor elalszik az ember, és nem tudatosan halad szintről szintre, akkor valahol théta szint környékén kezdődik el az álom.
A tudatos álmodók tisztában vannak azzal, hogy alszanak, de ők sem szintről szintre haladnak, hanem hagyják, hogy a test végezze a dolgát, de ők viszont éberek maradnak, és ezt figyelik. Nem csinálnak semmit, csak figyelik. De vannak olyanok is, akik elalszanak, és álomba mikor észreveszik a jelet, hogy ez álom, akkor tudatra ébrednek, és onnantól övék az egész "világ". :)
Alpha és théta hangra nem aludtam még el, vagyis ezt úgy értem, hogy nem próbáltam még.
Alpha szinten elérhető magas fokú kreativitás, míg a théta szint inkább a regenerálódásra és gyógyításra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!