Mit jelenthet? Van igazság alapja? Álmomba mondja el mit gondol/szeretne?
Figyelt kérdés
A minap azt álmodtam, hogy egy számomra helyes fiúval vagyok aki nekem régebben tetszett és ha manapság közeledne nem utasítanám el. Az a srác nagyon sokszor nézni is szokott élőben. Az álmom arról szólt, hogy egy osztály összejövetelen voltunk és szórakozott velem így hülyéskedtünk. Majd odabújtam hozzá, megfogtam a kezét és azt mondta "Már régóta gondolok rád". Több részlet is van a dolog mögött de nem akarom leírni. Jelenthet valamit? Általában megérzem ki az akinek tetszhetek de ő elég titokzatos.2016. okt. 16. 18:15
1/4 anonim válasza:
Rá gondoltál este/ estefelé, vagy mielőtt elaludtál. Vagy csak a nap valamelyik részében hosszabban gondolkoztál rajta. Ennyit jelent az, hogy álmodtál vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Aznap csak párszor láttam és utána egyik barátnőmnek beszéltem róla max. 2 percet. Este pedig nem gondoltam rá. Ha agyalok valakin este lefekvés előtt akkor sem azzal a személlyel álmodom úgyhogy ez nálam kilőve :S Mi van ha ez az álom mond valamit és tényleg régóta tetszek neki.. :D Fura ez az egész.
2016. okt. 16. 18:54
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg őszintén szeret, ezért kaptál ilyen álmot, mert az álom-Manókat ritkán hatja meg az ilyesmi. Így általában leselejtezik az álom nagyrészét.
Még az is biztos, hogy egyszerre álmodtátok, szinkronicásnak nevezte el Carl Jung, aki a kollektív tudattalan szakértője volt, mellesleg Freund tanítványa volt, de Jung faképnél hagyta, mert Freund Sigmund idegbetegek volt, és önző állat. /Lásd húgai per háború/
4/4 anonim válasza:
Csak azért àlmodtàl vele mert titokzatos megfejthetetlen..nekem is béla àlmokkal üzen..csak màr nem hallgatok a radarokra mert elegem lett a jàtékàból ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!