Szerintetek van abban valami igazság, hogy az ismerös akivel álmodunk ránk gondolt este?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 16:26
3/13 s55 válasza:
Sajnos nem hiszem, hogy igaz, pedig sokszor elgondolkodok erről én is, hogy milyen jó lenne ha ez így működne.
4/13 anonim válasza:
Nincs. Az álmaid kizárólag azon múlnak hogy te mire gondolsz, mi foglalkoztat, milyen élmények értek. Különben hogy álmodnál elhunyt ismerősökkel?
5/13 anonim válasza:
Ez egy marhaság...tapasztaltam már nem egyszer , utana is jártam es egyik ilyen példánál akivel en álmodtam ő nem is gondolt ram rengeteg ideig .. Erről ennyit
Ezt az találta ki akinek van egy barátnője es huhuh vele álmodott mert a pasija is gondolt ra, nyilván gondol ra a nap folyamán ha ok egy pár .. Szóval sajnos nem igaz :(
6/13 anonim válasza:
Van,mivel a gondolatok össze vannak kötve,enélkül nem lenne empátia.Továbbiakért privátba írj 15/F
7/13 anonim válasza:
Telepàtia..béla elmondta velem àlmodott szépet..de én nem mondtam neki hogy minden nap gondolok rà,mert tudom hogy ugyis tudja
8/13 anonim válasza:
Akkor 3 hete Szandi minden este velem álmodik, mert alig van olyan hogy ne gondolnék rá.
9/13 anonim válasza:
#4-es hozzászólóval értek egyet. pedig bárcsak így lenne...
10/13 anonim válasza:
ha ez így van/lenne, akk egy bizonyos személy, már több mint fél éve álladóan velem álmodna :D
azért ezt nem kívánom szegénynek, pedig nekem 95%-ban állandóan ő jár a fejemben esténként. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!