Eleg vallasos vagyok, az esteimet imaval zarom mindig. Tegnapelott este is imadkoztam a szokott modon, es kertem a Joistent, hogy segitsen nekem egy bizonyos dologban. Uzenhetett nekem almomban?
vallásos magyarázat: igen, üzenetet kaptál Istentől, az imád meghallgatásra talált
ezoterikus magyarázat: a gondolat teremtő ereje - azzal, hogy "elmondtad" (imába foglaltad, megálmodtad) el is indítottad a teremtő folyamatot
realista magyarázat: kitűztél egy célt, erre koncentrálsz (akár álmodban is)
Válaszd, amelyik tetszik. :-) Mindegyiknek az a lényege, hogy kitűzöd a célod, teszel érte (!) - és végül megvalósítod. Ez így működik akkor is, ha hiszel abban, hogy valamilyen külső erő (is) segít, meg akkor is, ha nem.
A külső erő a hited szerint bármi lehet - Isten, a csillagok, a Sors stb. (Ha nem hiszel egyikben sem, akkor meg te magad vagy (egyedül vagy másokkal együtt) az aki megvalósítja a kitűzött célt.)
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Pont ÍGY teremtünk :)
Ha az Isten jónak látja azt amit szeretnél akkor támogatást kapsz, ha az a lelki fejlődésedet szolgálja. mert ugye azért vagyunk itt a Földön, hogy tanuljunk tapasztaljon a lélek.
Van az a közmondás, "hogy vigyázz mit kívánsz, mert teljesülhet".
Volt úgy, hogy tudatlanságomban olyat kértem, hogy a helyzetben meg nem tudtam vele mit kezdeni, vagy megijedtem.
Mostmár hozzá teszem, az Imádság végén, hogy Atyám legyen meg a Te akaratod, mert úgy jó ahogy kapjuk, vagy ahogy történik, ha még pillanatnyilag nehéz is, mert nem azt kapjuk amit kigondoltunk, a pillanatnyi érdekünk szerint.
Mert az Isten a szeretet ezt jó elhinni, és gondja van ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!