Mit jelent ez /ezek az álom/álmok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam.Most nem régiben lett csaja és eszembe jutott hogy akárhányszor vele álmodtam mindig jártam vele.Az első álmom az volt,hogy smároltam vele egy táborban. A második álmom az volt,hogy elmentem vele sétálni és én megállt valahol.Majd utána siettem és kézenfogva mentünk tovább majd megtámadtak elfogtak és elvittek.Egy sötét helyre vittek ahol megcsókolt és világossag lett...még fura álmom vele az volt,hogy terhes voltam tőle.Meg volt még legalább 3 hasonló álmom vele.Miért álmodok ilyeneket róla?Mit jelentenek ezek az álmok?2016. okt. 10. 18:27
2/2 A kérdező kommentje:
Hát az nagyon gáz mert mikor pasim volt akkor álmodtam ezeket,vagy mostanában mikor lett csaja.
2016. okt. 10. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!