Mit jelenthettek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
A mamám egy éve daganattal szenvedett. Múlt hönapban elkezdtem azt álmodni, hogy nkem kell segíteni őt, támogatni a járásban. Minden éjjel erről álmodtam, a helyszínek (utca, az ő háza, a mi házunk, stb.), a történés (valamit otthon hagyott, sétálni van kedve, stb.) mindig változtak, de mindig énrám támaszkodott, az álom végén pedig mindig arra ébredtem, hogy elesik. Már azt nem láttam, hogy a földön van, csak hogy zuhan. Egyik este fél egyig voltam fenn, akkor lettem álmos, és azon az estén nem álmodtam ilyet. Reggel tudtam meg, hogy este fél egykor halt meg. Mit jelentettek ezek az álmok?2016. aug. 15. 23:50
1/4 anonim válasza:
Pszichéd nyilván megérezte mamád életével való küzdelmét,és elalvását.
Ez a megérzés nincs távolsághoz kötve.
2/4 anonim válasza:
Nagyon kozel allhattal hozza lelekben, s igy erezted meg azt is, hogy utja vegen all. Almodtal meg azota vele?
3/4 peszyke válasza:
Én a lányom hhalálát álmodtam meg. Több hónapon keresztül álmodtam ugyanazt, és nem tudtam mit jelent. Annyira belém égett az álom, hogy még 2 év távlatában is pontosan el tudom mondani ninden apró részletét. Társasággal voltunk egy vízparti helyen. Minden, amire ránéztem, vagy amihez hozzáértem, eltorzult. A víz egyre nagyobb lett, és egy anya ült a lányával a part szélén háttal. Kérdeztem valamit, de mindenre "nem tudom" volt a válasz úgy, hogy sosem láttam az arcukat. Hirtelen este lett, és mindenki eltűnt. Fel akartam mászni a part magas falára, de nem tudtam, csak a nagyon fekete föld volt alattam amin mindig visszacsúsztam egy fekete zsákba. Mire teljesen lecsúsztam csak a nagyon tiszta víztömeget láttam, a telihold fényesen világított, egy sávot húzva a vízen. Én csak álltam a korom sötétben és azt kiabáltam, segítség. A lányom éjjel halt meg álmában otthon és aznap is telihold volt. Reggel találtam rá az ágyában, hirtelen halál érte 24 évesen. Senki sem tudta az okát (ez lehetett talán a "nem tudom" válasz). Halála után az álom megszünt. Semsokára rá volt a születésnapom, amin azt kívántam, bárcsak megölelne. Ekkor valami nagyon szoros ölelést és végtelen melegséget, szeretetet éreztem. akartam szólni a páromnak, de nem jött ki hang a torkomon. Az ölelés egyszercsak megszünt, akkor már fel tudtam ébreszteni a páromat. Még sokáig éreztem a jelenlétét, és most sem tudok elszakadni tőle. Hiszek benne, hogy még sokáig köztünk maradnak. Én most készülök elvégezni a Reiki-I tanfolyamot. ezzel sok mindenre választ kapok, mert ez a körülöttünk és a bennünk lévő energiákat harmonizálja. Ajánlom, hogy nézd meg a neten. Ősz9nte részvétem a nagyidnak! Sok szép napot!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg nagyon közel álltunk egymáshoz. Utolsó válaszadó, amióta meghalt, sosem érzem magam egyedül, mindig, mintha lenne valaki a szobámban. Én is hiszek benne, hogy köztünk maradhatnak.
2016. aug. 18. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!