Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentenek az efféle álmok?

Mit jelentenek az efféle álmok?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban álmodom, hogy valaki, vagy valami elől menekülök, majd... mintha lelassulna az idő, lelassulna körülöttem minden, néhány percre, majd amikor minden visszatér a normális kerékvágásba, szembenézek azzal a dologgal, amitől eddig menekültem, megküzdök vele, és legyőzöm. De olyan is volt, hogy nem is menekültem, hanem én "kerestem" magamnak a bajt... de mindig felülkerekedtem az ellenségemen. Legyen az ember, vagy valami nem e világi dolog. Ezek az álmok mindig szűk tereken zajlanak, épület folyosója, szűk utca, vagy sikátor... és mindig sötét van. Kevés a tér, és a fény, és ha meg is próbálok futni vagy menekülni, előbb-utóbb zsákutcába jutok. És harcolnom kell. Volt amikor meg kellett mentenem valakit, egymás után többször is álmodtam ezt, és ismertem már jól a veszély forrását, de mindig elvesztettem azt, akit meg kellett volna mentenem...

Mi lehet ezen álmok hátterében szerintetek?

2016. aug. 5. 11:30
 1/3 anonim válasza:

Nekem van egy álomfejtős könyvem.

Csak a menekülést találtam meg benne:

A valósággal való szembenézés elkerülése.

Valamit jó lenne meg nem történtté tenni, mert nem tudod, hogyan oldd meg, hogyan állj a probléma elé. A szorongás mélyen lapul lelkedben, ám mindennapi rossz közérzetednek bizony okozója lehet. Lehet, hogy tisztában vagy a zavar okával,ám tehetelennek érzed magad vele szemben. Az álmok valamilyen formában újra és újra felszínre fogják hozni életed meg nem oldott kérdéseit.

Temélem segítettem.=)

2016. aug. 5. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Koncentrálj az álmok alatti érzésekre,s fogalmazd meg azt!

Milyen élethelyzetekben érezted ugyanúgy?

2016. aug. 7. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Annyit tudok mondani, hogy az álmaimban magabiztos vagyok, tudom, hogy a döntéseim szinte mindig jók... bárkivel, vagy bármivel szembenéznék, bátor vagyok. De egyúttal is rosszul is érzem magam, amiatt, hogy nincs segítségem, mintha minden rám zúdulna.

De a valóságban sosincs olyan helyzet, ahol biztos lennék magamban. Nem is érzem jelenleg magamban az erőt, hogy megküzdjek a gondjaimmal. Egyedül a magány érzése stimmel. Álmaimban lelkileg sokkal erősebb vagyok.

2016. aug. 11. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!