Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentenek ezek az álmok?...

Mit jelentenek ezek az álmok? Nektek voltak hasonlók?

Figyelt kérdés

Egyszer azt álmodtam, hogy aludtam és felkeltem, de utána megint felkeltem mert azt is álmodtam és utánna 3.-szorra már tényleg felkeltem de már annyira valóságos és zavarodott volt az egész, hogy gész nap csipkedtem magam, hogy tényleg ébren vagyok e :D ezt mit jelenthet?

Másik pedig a városban lévő kórház épületeknél sétáltam de az összes épület már nem üzemelt hanem elhagyatott volt és rossz hangulatú félhomály volt ugy ősz délután vagy este lehetett egyedül sétáltam ott elfelé hűvös volt és féltem rossz érzésem volt majd valami elkezdett üldözni (hogy ember e arra már nem emlékszem) utánna megkezdtem valami betonok alatt csuszni át nagyon szűkös és sötét volt , félelmetes menekültem majd kikerültem a városba és valami rollerrel(vagy mivel xd) menekültem nagyon gyorsan xd és üldözött és végül valami new york szerű városba kötöttem ki :D

A harmadik álmom meg nemrég az volt ,az udvaron volt valami kicsi barlang és apám mindig ott sertepertélt titkolózott majd észre vettem, hogy dugdos ott valamit a barlangbol nyilt egy ajtó amit kinyitottam és mégegy ajtó meg mégegy (szóval egy csomó ajtó) és apám az utolsó ajtóbol nyilló helységbe rejtegetett egy csomó pénzt engem meg naponta lefizetett hogy ne szóljak erről anyámnak de mégis szoltam utánna apámat ki akartam rabolni de felkeltem Xd

Tudom hogy hülye álmok de nah:D nektek volt már hasonló? jelenthetnek valamit?

2016. júl. 29. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, minden éjjel iszonyatos baromságokat álmodom, többet is. De nem foglalkozom velük, mert nyilvánvalóan értelmetlen hülyeségek, és minden éjjel úgyis újabb lesz belőle, így nem jelentik az életem nagy dolgait, mint neked.
2016. júl. 29. 20:14
 2/3 anonim válasza:
A legelsőt már álmodtam. Felkeltem kb. 50-szer! XD
2016. júl. 31. 12:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Xd akk nem vagyok egyedül
2016. aug. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!