Mit jelentenek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
MA azt álmodtam, hogy feleségül mentem egy férfihoz. Nem ismerem, nem tudom ki ő, viszont nagy biztonságban érzem magam vele. Mert vmiért mindenki utál, hogy hozzámentem... MEgvető pillantásokat kapok mindenütt, mindenkitől...ami eleinte neki fel sem tűnik, csak magamban sírok emiatt. MAjd meg is támadnak, de ő megvéd, megvigasztal... Viszont mikor felébredek megint nem emlékszem az arcára, nemtom, h néz ki, csak annyira emlékszem, hogy nem az ismerőseim közül való... Egyébként ha a férjemről álmodok, sosem látom ki az!
21/L
2016. szept. 18. 10:01
1/2 anonim válasza:
Valószínű biztonságra vágysz, de nem kapod meg senkitől és egy "képzeletbeli" ember az őrangyalod... :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére volt fura mindenki rossszalása felé... :(
2016. szept. 18. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!