Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mióta hazajöttünk a nyaralásból, nem tudok végig aludni egy éjszakát sem.

Első nap itthon pl felriadtam éjszaka, homályosan láttam a szobát, de nem tudtam pontosan, hogy itthon vagyok-e, nem tudtam, hogy miért nincs rajtam melltartó, még fél álomba voltam, el fogott a pánik.

Pár perc múlva felébredtem és kitisztult a kép.

Másnap ugyanez, csak akkor nem a melltartóm, hanem a WC-t kerestem.

A kiránduláson volt egy férfi is, akivel jól elbeszélgettünk, de semmi nem történt köztünk.

Tegnap arra riadtam fel (mindenféle előzmény nélkül), hogy megint nem tudom hol vagyok, aztán kezdtem rájönni, hogy itthon, de úgy láttam, mintha a férfi feküdne mellettem a nyaralásról a párom helyett és ő nyugtatgatna.

Ettől bepánikoltam és lementem WC-re.

Még ott sem voltam teljesen tisztába a dolgokkal, csak amikor vissza értem a szobába. Kitisztult a kép és láttam, hogy minden oké.

Egyébként nem voltak mellé emlékezetes álmaim, csak hirtelen felébredtem és pár percig mintha a pillanatnyi elmezavar kerekedne felül rajtam. Többnyire emlékszem a képekre, az érzésre, de abba a pillanatba fogalmam sincs mi történik velem.

Ébren vagyok, de mégis olyan mintha nem lennék tudatomnál. Furcsa érzés, veletek volt már ilyen??

2016. aug. 26. 00:05
 1/2 A kérdező kommentje:

Az álomparalízisre hasonlít, azzal a különbséggel, hogy tudok mozogni és felülök, beszélek.

Meg előbb jön ez a rossz (pánik) érzés, aztán látom a képeket.

Ami félig valóság, félig nem.

2016. aug. 26. 00:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Az alvási paralízis ennél jóval komolyabb pszichikus betegség. De azt javaslom, hogy fordulj szakemberhez, mert az alvászavarok legkisebb formája is kihatással van az egész életedre.
2016. aug. 26. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!