Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomban mit jelent a csonkítás?

Álomban mit jelent a csonkítás?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 10:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Minden álom jelent valamit.Ilyen szkeptikus k****gök NE írjanak már ide!
2016. aug. 24. 16:45
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
11: tudományosan bizonyítva van, hogy a szkeptikusok intelligensebbek ;) rossz hír számodra...
2016. aug. 24. 17:23
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 Takarodj innen,akkor is nekem van igazam!!
2016. aug. 24. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Demokráciában élünk, jogom volt ezt kijelenteni neked :)
2016. aug. 24. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
Ha a kérdező ilyeneket ír privátban és a neki nem tetsző válaszokra is így reagál, akkor problémái vannak az idegeivel, az öncsonkításos álma is ezt jelzi. :DDD
2016. aug. 24. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez gyorsan ment, én is kaptam a Kérdezőtől baráti privát üzenetet. :DDD

Kérdező, mi a problémád? Mert nem az álom az biztos, az csak a tünete. Komolyan kezeltetned kellene magadat orvossal, mindenkinek jobb lenne! És most ezt nem trollkodásból mondom bár megérdemelnéd, de sajnállak.

Persze a leveledben kapott felhasználóneved alapján csak troll vagy. :)

2016. aug. 24. 18:08
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Fatality
2016. aug. 24. 18:51
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

Úgy néz ki hogy a kérdező és frajd zigmund nem ugyanaz, legalább is nem ugyanaz az account.

Szóval a kérdező furcsát álmodott és kulturáltan kommunikált, míg a frajd zigmund nevű idegbeteg anyázó és fenyegető privát leveleket küldözgetett a válaszainkat látva. Érdekes.

Még ha a kérdező lett volna, megérteném hogy rossz neki és elborult, de talán erről szó sincs, a kérdező tök normális a reakciója alapján. De hogy valaki elborultan leveleket küldjön helyette, az betegebb mint gondoltam volna. :DDD

2016. aug. 25. 21:25
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze figyelembe véve hogy a kérdező utolsó két hozzászólása már dühös, lehet hogy csak accountot váltott. :D
2016. aug. 25. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!