Mit jelenthet ez az álom?
Általában nem emlékszem az álmaimra, de ha mégis, akkor elég elmebetegek.
Ma azt álmodtam, hogy barátaimmal utazunk egy kisbuszba. Megálltunk, ők meg ott felejtettek. Ezután egy csatamezőn találtam magam, bujdostam, de elfogtak.
A kezemet kiakasztották, mint Jézusnak, alám pedig egy gerendát raktak, s azon térdeltem. Ezt több tucat gyerekkel, fiatallal csinálták mellettem. Ezután a lábaimat megcsonkították a sípcsont közepe fele, aztán elengedtek.
Az az érdekes, hogy semmilyen fájdalmat nem éreztem, a lábfejem ugyanúgy megmaradt és járni is tudtam.
Elsétáltam segítségért, de mindenki elküldött a lábam miatt. Ezután ébredtem fel.
Ui.: Mielőtt feltételeznétek, nem néztem ilyen filmeket, éppen ezért nem értem, mit jelenthet? Vagy csak szimplán beteges az elmém?
Köszönöm a segítséget előre is! :)
Alapvetően azt jelenti, hogy valahonnan, valakik kirekesztenek téged.(a jelentés az éber állapotodra igaz, amit mondok, úgy értendő) A barátaid először nem biztos hogy direkt hagytak ott, tehát ők nem biztos, hogy tudatában vannak, hogy valami rosszat tesznek, és kirekesztenek téged. Ez valami olyasmi lehet, hogy nem teljesen értenek meg téged, így nem is veszik észre, amikor te kimaradsz valamiből, amit közösen csináltok. A csatatér sok minden lehet, én itt belső konfliktusra gondolnék, ami viszont nem csak a sajátod, inkább olyasmi, ami manapság sok fiatalban lejátszódik(erre utal pár dolog később). Az elfogás, felfeszítés, és csonkítás egyfajta megjelölés, stigmatizálás. Mivel utána elengednek, a cél nem az, hogy belehalj, hanem hogy lássák rajtad, hogy átestél ezen. Amikor segítséget kerestél, mindenki került-kirekesztett-téged a sérülésed miatt, és ez már tudatos, és szándékos volt, nem úgy, mint az elején.
Összefoglalva gyakran érzed magad kiszorítva, kirekesztve, és ezt még a barátaid sem veszik észre, és nem is értik. Emellett van egy olyan "jel" rajtad, amiről lehet nem tudsz, de emiatt a többség szándékosan elhatárolódik tőled. Ez lehet valódi, látható dolog, mint például öltözködési, vagy viselkedési stílus(erre utal, hogy több fiatalt is elfogtak álmodban), de lehet belső megkülönböztető jel, amiről esetlegesen nem is tudsz, de mások észreveszik rajtad.
Akarmilyen hihetetlen vagy furcsa, de ezek amiket irtal tokeletesen jellemzik a jelenlegi lelki allapotomat. A kirekesztettseg peldaul a tetkoim, a baratnom nem hivott a lakasavatojara..
Koszi a segitseget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!