Szinte minden éjjel rosszat álmodok. Mitől lehet ez?
Jó álmokra már nem is nagyon emlékszem. Általában visszatérő rémálmaim vannak:
-Éjszaka van és valaki bújkál a házban, nekem pedig meg kell találnom. Ezek a legrosszabb álmaim.
-Kiutálnak egy közösségből minden ok nélkül. Például osztályból vagy baráti körből. Ilyenkor sírok az álmomban, hogy miért teszik ezt velem, de senki nem figyel rám.
-Nincs rajtam ruha és úgy mászkálok az emberek között, szégyenkezve.
-Megyünk át a hídon, de az leszakad.
Ezeket álmodom általában, de nem tudom, mit tegyek, hogy újra normálisan aludjak. Szerintetek ezeknek van valami jelentése, lehet a sok stressz/szorongás miatt? 18/L
Én is így vagyok vele. Gyerekként folyamatos rémálmaim voltak, de kamaszkoromra megtanultam harcolni a szörnyek ellen és onnantól már csak simán rossz álmaim vannak.
34 vagyok, de sose volt szép álmom :(
Nekem több mint egy hónapig minden nap rémálmaim voltak. De már annyira megszoktam őket, hogy nem is zavart. Olyan nyugodtan aludtam, mintha jót álmodnék :D
Amúgy nekem vitaminhiány miatt volt. D vitamint szedtem és elmúlt. Elvileg a hiánya szorongást is okozhat...a szorongás meg hülye álmokat.
Az álmaid szégyenérzésedre utalnak,illetve bizalmatlanságodra a kapcsolataidban.
A szégyenérzeted abból ered,hogy nem vagy megelégedve önmagaddal,s az,hogy szüleid spóroltak a pozitív megerőssítéssel,a dícsérettel.("A dícséret az olyan nálunk,mint a fehér holló"-mondja a dal.)
Kapcsolati problémád a "fekete-fehér"szemléletből eredhet.(Mivel nagyon vágysz mély kapcsolatra,túl sok bizalmat adsz a kiválasztottnak,majd amikor rájössz,hogy ő is hibázó ember,tiltólistára teszed,s mást választol,akiben ismét csalódsz.stb.)
Ne várd mástól,s magadtól,hogy tökéletes legyen!Embernek lenni,maradni tanulni kell egy életen át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!