Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit kéne gondolnom hogy...

Kicsidodó kérdése:

Mit kéne gondolnom hogy elmúljon ez az álom?

Figyelt kérdés
az volt az álom hogy jó jegyeket hoztam a suliból csináltunk egy partit a családdal a kutyám rosszul lett de a nagyim mégrosszabbam neki kellett a fájdalom csillapítot adni a kutyám meghalt a nagyim is.ebbe akkora depresszióba süllyedt a család hogy mindenki megölte magát kivéve én és a 2. nagyim vágül neki is szív rohama lett és az volt az utolsó szava-segíts kis unokám...

2016. máj. 9. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

folyamatosan ezt almodod?Mióta? Ez elég érdekes :o....

de ez csak egy álom nee agodj! :)

2016. máj. 9. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kicsidodó!

Az az érzésem,szüleid veszekedéseit hallani szoktad,s azokat úgy érzed,a te tanulmányi eredményeid,és ösztönös tetteid, reakcióid miatt történnek.

Ha érzésem nem csalt,akkor figyelj rám jól!

A felnőttek sohasem veszekednek a gyermekük tanulmányi eredményei miatt,s a viselkedése miatt is ritkán,s azt is csak egymás bántásául teszik.

A veszekedések mögött felgyülemlett indulatok,nézetkülönbségek állnak.Azért veszekednek,mert gyávák,és hanyagok megbeszélni a fontos dolgokat,s a problémáikat szőnyeg alá söprik,s amikor felbuknak a dombokon,kiborul a bili.Fontosabbnak tartják a pénz utáni hajszát,a sportközvetítéseket,barátnőik locsogását,a politikát,és egyebeket,mint egymással,és gyermekükkel türelmesen beszélgetni.

Némely gyermekek tanulásmániával,elérhetetlen tanulmányi eredményekkel,sőt betegséggel igyekeznek észheztéríteni őket.Nem jó módszerek,mert egészségtelenek.Mást ajánlok:Nézz a szemükbe,s kérdezd meg tőlük,hogy igazán tönkre akarják-e tenni a te életedet!Ha nem,üljenek le egy kényelmes fotelba,és kezdjenek normálisan társalogni egymással,s veled is!

2016. máj. 10. 06:20
 3/5 A kérdező kommentje:
jó de 12 éves vagyok kiborulnának és már 4 napja ezt álmodom
2016. máj. 10. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ez nagyon dúrva ..első voltam
2016. máj. 10. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha komolyan,és őszinten elmondod mindezt,nem borulnak ki,de fejükhözkaphatnak.
2016. máj. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!