Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Volt a minap egy félelmetes álmom, ennek szeretném megtudni a jelentését. Szóval röviden arról szólt, hogy reggel mentem a kocsimmal egy főútvonalon, és átszaladt előttem egy bokor az úttesten. Ilyen félelmetes árnyékszerű fekete két kis lábai voltak. Azt hittem rosszul látok, ezért meg is álltam, és kiszálltam. Ezután fordult komolyabbra a dolog, mert mikor kiszálltam többen lettek és megtámadtak. Egy hang súgta hogy tetessem halottnak magam, mert ha rájönnek hogy élek akkor vért kívánnak, de közben már éreztem hogy rajtam vannak, éreztem a leheletüket és nagyon félelmetes volt, de valahogy rájöttem hogy csak álom, próbáltam felébredni ami nagy nehezen sikerült is. Mi lehet az ilyesmi jelentése? Vagy nem kellett volna Cartoon Network után horrort néznem este?2016. máj. 8. 19:28
1/2 anonim válasza:
Hat igen. Nem kellett volna horrort nézni. Ez feltehetően azért volt.
2/2 anonim válasza:
a horror kiváltja belőlünk a fêlelmet és úgy aludtál el hogy féltél ezért álmodtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!