Újabban egyre többször van, hogy olyan dolgokat álmodok, amiket tényleg akarok, és a legjobb dolog lenne a világon, de ébren valahogy sosem gondolkoztam ezeken, és nem is jutottak eszembe. Vajon ezek jelenthetnek valamit? Úgy értem hogy vajon az álmok tudnak adni útmutatást az életben? Persze csak azoknak akik akarnak is valamit kezdeni az életükkel... :)
Az álmok általában utalnak az éber állapotban tapasztalt, vagy a tapasztalatok által előre feltételezhető dolgokra. Az álmok nagy része szimbolikus, pszichológiai úton kielemezhető, ebből pedig lehet következtetni a múltadra, és a jelenedre, ez alapján pedig a jövődre. Főleg a nem tudatos akadályokat, gátlásokat, és benyomásokat tudod belőlük kihámozni, ami eléggé hasznos tud lenni hosszú távon.
2016. máj. 8. 11:32
2/7 anonim válasza:
A hangok vigyáznak rám, de én nem akarom azt tenni, amit mondanak. Egyre erősebbek...Már magam sem tudom hogy én vagyok, vagyok a hangok...
2016. máj. 8. 11:40
3/7 anonim válasza:
Nem az álmok irányítanak téged. Hanem te irányíthatod az álmaid(mint ahogy én isteszem). Ne az álmoktól várd az útmutatást hanem magadtól. Am az álmokban gyakran vannak stresszes életszerű szituációk hogy felkészítsenek a hasonlóan stresszes esetekre az életben. De ne várd hogy egy tudattalan külső erő majd segít, saját magadnak kell irányítani nem pedig valami tudattalan erőnek. Pl. amikor a gondolataid csak úgy csaponganak, amikor az egyik dologról eszedbe egy másik dolog és így tovább. Majd amikor észreveszed hogy elkalandoztak a gondolataid visszatudod követni a gondolat menetet de amikor époen csaponganak a gondolataid te azt nem irányítod, az nem te vagy, aznem jó tudatállapot, mert nem te irányítod az agyad hanem ő irányít téged. Gondolj csak bele.
2016. máj. 8. 11:45
4/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy minden ami a fejedben van, ha tetszik neked, hanem az hozzád tartozik.
Az ösztöneid/vágyaid, tapasztaltaid/emlékeid összessége. Lehetőségek mérlegelése a kreativitásodon keresztül. Magadból tudsz kiindulni és abból, amit láttál.
Sokan letagadják önmagukat vagy menekülnek önmaguktól.
Pedig csak dönteni kell. Mindegy mi van a fejedben. A döntések vezetnek a tettekhez.
2016. máj. 8. 12:05
5/7 A kérdező kommentje:
de mondom, megálmodtam hogy hol akarok lakni, élőben sosem láttam azt a helyet, de álmomban jelent meg először és valóban ilyen az álom élőhely nekem, és megálmodtam azt is hogy milyen pár kellene nekem, úgy értem... élőben nem tudnám átélni a dolgokat mert nincs ilyen szimulátor, de álmomban átéltem és már tudom, hogy mit keressek és akkor olyan lesz mint álmomban.
Szóval ezeket nem éltem még át, pont az a lényeg, de mégis valahogy ott lettek. Mintha valami utat akarna mutatni :/
2016. máj. 8. 13:15
6/7 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hogy más nem lehet a fejedben. Azt a nézetet tagadom is.
Csak azt, hogy az álmaid tőled erednek.
2016. máj. 8. 13:25
7/7 anonim válasza:
Irányíthatnak, persze. Úgy mint ebédre a csilisbab, csak az a WC felé irányít!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!