Mitől függ, hogy mi veri ki a biztosítékot?
szerintem változó, kinek mi.
én pl azt nem bírom, ha önmagát megvédeni nem képes gyereket, állatot bántanak pusztán passzióból
ISIS kivégzések viszont abszolút hidegen hagynak pl, mint történelmi eseményre tekintek rájuk. nem első, és nem utolsó kivégzések a történelemben.
de pl. a náci haláltáborokról, csontsovány emberekről szóló képeket meg én nem bírom.
Nekem semmi ilyen nem veri ki a biztosítékot. Ha viszont olyan felvételt látok ahol az ember saját magával csinálja az nagyon durván. Illetve a kórokozók és vírusok működése és vokalizálása ahogy szépen lassan bontják le a szervezeted.
Régen iskolában néztünk történelmi filmeket ahol emberek haltak meg különböző módon és semmi. Majd később a tudományos film ahol a kórokozók által fertőzött területeket mutatták és közben magyarázták hogy foglalják el a sejtjeidet az annyira átjött hogy helyben el is ájultam.
Érdekes.
Szerintem egy videó alapból jobban hat az érzékeidre, mintha csak képen látnád.
Másrészt meg engem pl egy lefejezést nézni azért "borítana ki jobban", mint egy ember aki fejbe lövi magát, mert aki fejbe lövi magát, az a saját döntése okán teszi, míg akit lefejeznek, azt konkrétan kivégzik, így az jobban hat rám, mert nem önszántából hal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!