Mitől függ a gyorsaság?
Miért van az, hogy valaki gondolkodás nélkül simán csinál valamit gyorsan, valahogy mindig 2 lépéssel előrébb jár, pl ha van valami teljesitmény alapú dolog, miért van az h valaki el kezdi kb végez is vele. Én mindig is lassabb voltam, de igyekeztem ezen javitani, mikor próbáltam, akkor is azt vettem észre hogy ugyanúgy megint lehagytak, lemaradtam, minden igyekezetemmel erőmmel azon voltam hogy Na most akkor olyan leszek mint a szél.. gyorsabban is csináltam, de ugyan az lett az eredmény.
Mitől függ ez ? fejben dől el ? lehet mantrázni h gyorsabb leszek és akkor az segit ?
vagy ez genetika ? Miben más az az ember aki gyorsabb, oké, tapasztalt, gyakorlott, de azon kivül, fejben gyorsabban "kiszámolja" a dolgokat s már eleve tudja mit hogyan hogy gyors legyen ?
Agyi képességektől függ.
Ha gyakorolsz, mint ahogy te is tapasztaltad, gyorsabb leszel.
Magadhoz mérd magad.
Igen, szerintem fejben dől el. Én a gyors kategória vagyok, mindig kicsivel előre látom, hogy mit fogok épp csinálni, mire ott vagyok már pontosan tudom a dolgok menetét.
Engem nagyon idegesítenek az improvizálós emberek, akik néha neki lendülnek, mert érzik magukat annyira okosnak, hogy tudnak rögtönözni, de közben egyszer csak leblokkolnak, mert át kell gondolniuk, közben én meg várok rá.
Azt érzem magamon, hogy az agyam előrébb van mint a cselekedetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!