Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a kéz levágás és egyéb...

Ha a kéz levágás és egyéb csonkítás annyira bevált akkor miért hagyták abba?

Figyelt kérdés
Igazából nem tartom lényegesnek a további körítést, mindenki érti a kérdést tudja miről van szó.
2016. jan. 19. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Aki egy tyúkot is lopott megvakítani! Amúgy meg azért mert emberellenes.
2016. jan. 19. 23:57
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem hagyták abba.
2016. jan. 20. 00:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor vedd úgy hogy Magyarországról beszélünk Mr. Mindenszőrszálatszéthasogatóember
2016. jan. 20. 00:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert megunták, és hazamentek... Ja, és közben 2016-ot kezdtünk el írni. :-) Amúgy a felnégyelés, karóba húzás, és az akasztás is bevált, de úgy vettem észre, hogy abba is beleuntak.
2016. jan. 20. 00:10
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem vált be. Nem szűnt meg általa a bűnözés, és a modern korban már kutatások is bizonyítják, hogy az értelmetlen vasszigor nem tántorítja el a bűnözőket a bűnözéstől. Ellenben lesz egy csomó ártatlan ember, akinek magyarázhatod, hogy miért is vágattad le tévedésből a kezét. Gratulálok! Most már mehetsz aludni.
2016. jan. 20. 00:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Megyek csak még fogat mosok, am én is így gondolom. Az angol tanárom nyögte be suliban hogy szerinte ez lenne a megoldás ő vágna..
2016. jan. 20. 00:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez esetben gratulálok neki...
2016. jan. 20. 00:25
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, de szerintem a bankok miatt, mert akinek levágták a kezét, az utána nem mehetett el kezesnek, és így csökkent a hitelezési piac.
2016. jan. 20. 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Mert a "mordern felfogás" szerint:

-Ha nem is ő lopott, akkor nem tudják visszatenni a kezét

-A büntetésvégrehajtás feladatának tekinti hogy a bűnöző meg tudja változtatni az életét, és integrálódjon a társadalomba.

2016. jan. 20. 01:01
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
De ha egyértelmű bizonyíték van, akkor miért ne lehetne alkalmazni? Ráadásul ma már szinte mindenkinél van fényképezőgép. Olyan jól meg lehetne jutalmazni a randalírozókat, a szemetelőket, meg a kukát lerúgdosó fiatalokat! Áh...
2016. jan. 20. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!