Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy van két akváriumom (az egyik létező, tehát való életben is létezik, a másik ami csak álombeli volt és tengeri) Szóval... A tengeri akváriumomom mindig homályos volt és próbáltam kícülről letörölgetni többször is de mindhiába, mindig ugyan olyan homályos maradt. De pár nappal később, (mert ez az álom visszatérő volt) úgy álmodtam hogy már belülről töröltem meg, és kitisztult az egész. (maga az akváriumban mindig sötétkék fény volt) Ennyi.2016. aug. 14. 18:51
1/2 anonim válasza:
Vàlaszt kapsz vmire amitnem tudtàl megfejteni a miértre
2/2 anonim válasza:
A tenger,a népek tengere,s az akvárium,az a védelem, amelyben élsz,tehát a családod.A körüllötted élők élete-a nagyvilágé-homályos előtted,de próbálod megérteni,s újólag,már a család burkán kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!