Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ha azt...

Jelenthet valamit ha azt álmodom meg hal egy családtagom?

Figyelt kérdés
Először azt álmondtam meghalt az ikertestvérem(DE NINCS IS IKERTESÓM) és nagyon sírtam, majd láttam holtan is, aztán áttért az álmom arra hogy a kishugom halt meg , aztán meg arra hogy a másik hugom.És mind nyaralás alatt történt ,mármint az álmomba ott voltunk nyaralni ahova készülünk és a legkisebb hugom beledulladt a tengerbe.Mindegyiküknél nagyon nagyon sírtam és nagyon ijesztő volt hogy rendesen visszaemlékeztem azokra amiket mondtott, pl "vajon hogy fogok kinézni felnőtt koromba" és erre mégjobban sírtam stb.Amúgy nem nagyon hiszek az ilyesmikben csak kíváncsi vagyok jelenthet e valamit, mert ez nagyon durva volt.Meg az ikertestvéreset nem értem hisz nincs is ikertestvérem.Köszi ha elolvastad. 16/L :)(bocs ha vannak benne helyesírási hibák nincs időm most átnézni)

2016. aug. 14. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy valakinek a halálával álmodni, az azt jelenti, hogy sokáig fog élni az illető. (Vagyis a tesóid)

Az ikreset én sem értem.

2016. aug. 14. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
nem jelent rosszat.
2016. aug. 15. 01:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Álmaid lényege,a féltésed.Aggódsz testvéreidért,és önmagadért,hisz ikertestvérednek álmodtad önmagad.

Féltésed fakadhat féltékenységből,és bűntudatból.A bűntudat lerendezését neked kell megtenned.

Egyébként,a teljes szeretet elűzi a félelmet.

2016. aug. 15. 07:52
 4/9 anonim válasza:
0%
Biztos hogy valaki megfog halni a családodban. Ez általában annak az előjele. 90-95%
2016. aug. 18. 18:09
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Bocs de nem hiszek ezekben,esett is már ki fogam arra is azt mondták 100% hogy meghal valakim.Senki nem halt meg hál istennek.A #3 válaszoló szerintem reálisabb választ adott.
2016. aug. 18. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
#4 hülyeség :l
2016. aug. 19. 11:40
 7/9 anonim válasza:
Várjál csak. Fogsz te még a jövőhéten koszorúkkal futkosni
2016. aug. 19. 22:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, temetni fogom a nyári szünetet. 😭😔
2016. aug. 19. 22:15
 9/9 anonim válasza:
Én eddig minden szerettem halálát megálmodtam. Mindig épp nyaralni voltunk és mire hazaértünk kiderült, hogy neki kampec (dédapám, hörcsögöm, macskám). De az ikertesót nem értem.
2016. aug. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!