Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert almodom ezt nap mint nap?

Miert almodom ezt nap mint nap?

Figyelt kérdés
Minden este azt almodom hogy motorozok es rgy hosszu ut szakasz utan jon egy korforgalom amit sosem latok es nem tudom be venni a kanyart mert a nap olyan szinten bele sut a szememben hogy nem tudom ki nyitni, ma az almomban sikerult nyitva tartani es be tudtam venni a kanyart de meg is el vesztettem az uralmam a motor felett es barmit csinaltam csak egyre gyorsabb lett, miert almodom ezt?
2016. aug. 5. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért álmodod mindig ezt de ha jelentésére vagy kíváncsi akkor írd be a google-ba hogy álomfejtés és az első találat az álmoskönyv. Oda szavakat tudsz beírni és annak kiadja a jelentését. Pl. beírod hogy motor és kiadja mit jelent álmodban. És így nagyjából össze tudod rakni hogy mi lehetett a mondanivalója.
2016. aug. 6. 07:00
 2/2 anonim válasza:
Lehet hogy azt hogy valami amit mostanaban csinalsz az jol ment de most valamiert elveszitetted az iranyitast es tul gyorsan tortent minden ezutan.🤔
2016. aug. 10. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!