Miért álmodom gyakran olyat, hogy pszichiátriára visznek?
Figyelt kérdés
Van,amikor ez az álom úgy zajlik,hogy beutalnak,elmegyek,minden békés,de van amikor meg az történik álmomba,hogy mentők,rendőrök jönnek értem,hátracsavarják a kezem stb,de volt amikor álmomba elektrosokkoltak stb.Ezek egy idő után elégé zavaró álmok,tagnap pl azt álmodtam,hogy a lánchíd szélén álltam és onnan vittek be,általában,szuicid szándék is megjelenik az álmomba. Lehet túlpörög néha az agyam,keveset alszom,és nehezen.2016. júl. 9. 23:01
1/7 anonim válasza:
Biztos ez számodra valamilyen belső félelem, amiről vagy tudsz, vagy nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Több mint félévvel ezelőtt volt,egy elég hosszú depressziós epizódom,és terveztem akkor öngyilkosságot,szóba is került,hogy bevisznek pár napra,de pszichológus adott egy esélyt,de sokáig ott lebegett hogy csak egy vágás,bármi is bevisz.Mostanábban elég keveset alszom,meg olyan ingatag a hangulatom,lehet ezért jött elől ezek a rossz álmok,mert tényleg van,amikor nem durva,de az amikor kivülről láttam magam,hogy sokkolnak,az elég borzasztó volt.
2016. júl. 9. 23:15
4/7 A kérdező kommentje:
Miért lenék oda való ?
2016. júl. 9. 23:33
5/7 anonim válasza:
Pedig a második kommented alapján nagyon úgy tűnik..
6/7 homo ludensz válasza:
*3-as ne hogy már te döntsd el hogy ki hova való! Talán te pszichiáter szakorvos vagy hogy látatlanban diagnózist állítasz fel a kérdezőről?
Kérdező: elfojtottan de azok után amit leírtál hogy kevésen múlt hogy nem utaltak be csak benned a félelem a pszichiátriától.
Azt meg nem tudom honnét veszed hogy nyakra-főre elektrosokkolnak mindenkit aki oda bekerül.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,tudom hogy komoly indok kell egy olyan kezeléshez,de az hogy álmomban engem miért,azt pl nem tudom
2016. júl. 10. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!