Mit jelenthet ez? Miért érzek így? L
Figyelt kérdés
Megpróbálkozom a lehetetlennel, hátha valaki tud valami magyarázatot adni. Tegnap este volt egy furcsa, de jó álmom. Egy fiú szerepelt benne, de nem emlékszem a vonásaira, azt tudom, hogy nem ismerem. Csak annyi maradt meg, hogy sötét szőke haja volt. A helyszín olyan volt, mintha egy kollégiumban vagy egy szállodában lettünk volna. Aztán az egyik szoba olyan volt, mint régen a nagyszüleimé. Ide bementünk. Ment a tévé, és leültünk az ágyra. Ő előttem ült, én meg átöleltem valamiért. Erre valami olyasmit, mondott hogy: adj egy jelet. Utána megcsókolt. Éreztem az álmomban, hogy szerelmes vagyok (nagyon), és amikor felébredtem csalódott voltam. Hiányzott, hogy nem láthattam. Ha visszagondolok rá még most is hiányzik. Tudom hülyeség ez az egész, de olyan furcsa...Még nem történt velem ilyen. (hogy ennyire erős érzelmeim lettek volna álmomban) Remélem nagyjáből érthető.2016. aug. 12. 22:08
1/8 anonim válasza:
Ez lehet egy fajta megérzéses álom vagy daju vu s álom. S majd találkozol vele a való életben :D. Nekem is volt már hasonló
2/8 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazad lenne! :D Olyan jó érzés volt vele lenni. Köszi a választ!
2016. aug. 12. 22:35
3/8 anonim válasza:
Én már többször álmodtam ilyet. Néha emlékeztem az arcára, néha nem... de az érzésre mindig. Talán még a való életemben sem voltam annyira szerelmes, mint néha álmomban. :D De sajnos nem "jel", legalábbis én (még) nem tudtam összefüggésbe hozni valóságos eseményekkel, emberekkel.
4/8 anonim válasza:
olyan magas a hormon szinted hogy befolyásolja az álmaidat.
ennyi.
élvezd ki amíg tart.
5/8 anonim válasza:
Te jo eg! :) velem detto ugyan ez tortent.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__2710812-..
Ezt en irtam ki meg anno, haha. :)
Par nap es elmulik, nyugi!
6/8 anonim válasza:
"megpróbálkozok a lehetetlennel"? akkor maradjon is igy sztem xd
7/8 anonim válasza:
Na akkor mostanság légy szemfüles, mert van rá esély, hogy találkozol vele valahol.De mivel azt mondta, küldj egy jelet így valószínűleg neked kell megragadni az alkalmat, hogy "bevonzd" valahogy.Hát esélyt kéne valamiképp adnod a sorsnak.Elmész szórakozni, vagy társkereső oldal, stb...Aztán hátha felbukkan valahol.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. aug. 13. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!