Csillag30 kérdése:
Az érdekelne, hogy lehet az, hogy évek óta álmodok meg és érzek meg előre dolgokat?
Figyelt kérdés
Próbálok reális maradni de nem találok rá magyarázatot!2014. jan. 21. 20:58
2/8 anonim válasza:
Ne képzelj többet magadba mint ami vagy:D
3/8 A kérdező kommentje:
Nem is képzelek én többet... de ha konkrétan megálmodom és ráérzek akkor se?? Pár éve ha bíztam volna magamban elég komoly bajtól kímélhettem volna meg a családom....
2014. jan. 21. 22:56
4/8 anonim válasza:
3 Mindennek meg van oka:D Van aki egy nagy vesztéssel(megérzései alapján) nyer, van aki azt is elveszti amit a markában érez, és hatványozottan rosszabb helyzetben találja magát mint amit rémálmaiba gondol:)
5/8 anonim válasza:
3 Sose szabad a láthatókra tekinteni, mindig a mögöttes dolgok adják a valós értelmet:D
6/8 anonim válasza:
Azért álmodod meg őket előre, mert nem hallgatsz az ösztöneidre, megérzéseidre. Ha jobban figyelsz, "észreveszed hogy többet látsz", vagyis hogy pontosan fogalmazzak figyelmen kívül hagysz dolgokat, ami álmodban feljön.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen nem míndíg figyelek a megérzéseimre mert nem tudom felfogni,hogy hogyan létezik, hogy előre tudom mi fog történni. Hihetetlen és rémisztő.
2014. jan. 22. 12:10
8/8 anonim válasza:
Én is hasonlókat tapasztalok, ám egészen kis korom óta. Valahogy élesebbek az érzékeim. Azonnal megérzem, ha valaki nem mond igazat, mindenkinek az igazi arcát látom. Mosolyoghat álszentül, átlátok rajta. Én is álmodtam már meg dolgokat, de erről csak egyvalakinek beszéltem eddig. Tudom, hogy úgy sem hisznek nekem. Álmodtam már meg a jövőt, nem is egyszer. De a legrosszabb, hogy a halált is. 5 valakiét, ebből 3 már halott. A másik kettőnek még van kb. 1 éve. Az egyikük én vagyok. Van egy hosszú, fekete hajú lény, aki álmomban rámutat valakire, majd az meghal. Nem csak a halált mutatta meg, hanem egy betegségemre is elhívta a figyelmet. Az első háziorvosomat oda hívta hozzám, aki már halott, és az megmondta hova kérjek beutalót. Éstényleg baj volt azzal a szervvel, pedig nem volt panaszom. Sokszor már félek aludni. Sőt, megkérdőjelezem az ép elmém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!