Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért érzek gonoszjelenlétet...

Miért érzek gonoszjelenlétet az álmaim végén?

Figyelt kérdés
Mindig fel is ébredek rá, általában alvásparalízissel is jár... gombóc van a torkomban és kiráz a hideg ha csak az egészre gondolok. Most egy fekete alakot láttam magam előtt.
2015. dec. 2. 05:59
 1/7 Legoman ***** válasza:

Ha teljesen éberen is ilyet látsz, és érzel, akkor elképzelhető, hogy lidérccel sikerült találkoznod.

A félelmedből táplálkozik, és ezért próbál megijeszteni téged.

Ha mondod neki, hogy menjen el, mert zavar, akkor el kell neki mennie.

A lényeg, ha nem félsz, akkor egy idő után megéhezik, és elmegy.

Nem viccből írtam.

2015. dec. 2. 07:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Alvásparalízisnél láttam az alakot magam előtt, de inkább csak a fej része látszott a válláig. Sokszor érzem álmomba, hogy valami megszáll, egy gonosz erő, és rázkódok tőle. Tegnap is ez volt. Azt álmodtam, hogy tárgyak leestek a szekrényről és rázkódtak, futni kezdtem de utolért a gonosz energia(nem tudom másképp leírni) és magába olvasztott, és rázkódtam. Leírhatatlanul gonosz volt, egyszerűen undorító érzés volt. Többször volt már ilyen és mindig felébredek rá. Van amikor sírok is utána... nagyon rossz.
2015. dec. 2. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
szerezz szenteltvizet vagy valami pap által megáldott cuccot és legyen a közeledben
2015. dec. 2. 11:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyesmikben...
2015. dec. 2. 12:30
 5/7 Legoman ***** válasza:
A hit pedig nagyon fontos, ha valamitől megakarsz szabadulni, ami árt neked.
2015. dec. 2. 15:41
 6/7 Missi_Key ***** válasza:
mert idegrendszeri problémád van?
2015. dec. 2. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak lehetne.
2015. dec. 2. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!