Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon furcsálltam mai álmomat...

Nagyon furcsálltam mai álmomat! Mif*_z lehet ez?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam ma, hogy Star Warst nézek. Nem is igazán SW volt, csak a karakterekről következtettem. Leila Organa egy kasszánál volt, és ott volt Han Solo. Leila megkérdezte tőle; "You love me?", Han pedig egyszerűen azt felelte; "No."

Erre a hercegnő elkezdett úgy sírni, mitha a szeme vízesés forrása lenne, és ölelgetni kezdte Solo-t.

Aztán ugrott a kép, és az öreg Luke-ot láttam, ahogy a robotkezével kiveri magának.

Miután újra képkocka váltás volt, már a családommal kirándultunk egy füves réten, ahol hegyek meredeztek, és anya szült egy kiscicát. Megkérdezte tőlem, mi legyen a neve, de nem tudtam beszélni.

Aztán megint teleport, és már otthon voltunk, anya meg az öcsém etette a kismacskát, én pedig odamentem, és mondtam, hogy legyen Pilóta a neve, vagy Han.

Aztán már megint a kirándulós helyen voltunk, egy kősír előtt. Kérdeztem anyát, hogy; "Han-nal mi van?" és mondta, hogy meghalt. Aztán a fejemben megszólalt egy hang, miszerint; "Mindig, amikor egy pilóta meghal, egy kiscica is életét veszíti."

Mi a lóf*_z? :D

2016. júl. 28. 08:41
 1/8 anonim válasza:
Eljött az Antikrisztus kora!
2016. júl. 28. 09:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Dödödödömm! :D
2016. júl. 28. 11:41
 3/8 lorie.katyja válasza:

Meleg van ilyenkor hülyeségeket álmodik az ember. Kétlem, hogy ennek bármiféle magyarázta lenne...xddd

De szerintem csak zaklatottam aludtál.

2016. júl. 28. 11:57
 4/8 anonim válasza:
Várjál egy fél órát elkezdem fejtegetni :D ! (Valszeg tényleg a túlzott jóidőnek a következménye)
2016. júl. 28. 12:02
 5/8 anonim válasza:

A kasza az idő múlásának a szimbóluma arra utalhat hogy az álomban meg fog halni valaki (pilóta a macska XD)

A kasza a fizikai lét végét is szimbolizálja (gyün az antik Isztus!)

A sír (mint főnév) arra utal hogy ne gondolkodj sokat a halálon mert az elmúlt időben sokat gondolkodtál ezen! Xd

A sírás az érzéseidne levezetésének jele az álmodba (esetleg nem szomorkodtál mostanában?)

Az öreg luk recskája arra utalhat hogy hiányzik az elveszett nagyszülőd! :'(

A maszturbálás (luké) az önvigaztalást szimbolizálja!

A fensík látványa a fáradságos hegymászás kipihenésére utal!

A születés arra utal hogy az elmúlt időszakban gyökeresen megváltozhatott az életed!

A kiskorban lévő állat arra utal hogy gyerekeid vannak vagy környezetedben gyerekekkel foglalkozol!a macska a nőiességet szimbolizálja.

A halál arra utalhat hogy gyerekáldás jöhet vagy arra hogy hamarosan a család szerkezete megváltozhat!

A piĺótáról fogalmam sincs! Talán arra lehet következtetni hogyha egy gépen van a pilóta és a macska is akk. Mindketten meghalnak! Xd amugy az a kommentelő vagyok aki írta hogy fél órát kér! F/15 ha a kérdés kamu nekrofilizáld a halott pilóta holtestét! :D

2016. júl. 28. 12:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Nee x'D amúgy még gyerek vagyok.

Luke recskája nagyon fura volt így lányként.. Ja.

Lehet annak is köze hozzá, hogy nemrég kétszer is megnéztem az új Star Warst Poe miatt.

Amúy nem kasza, hanem kassza :D tudod, a boltban!

2016. júl. 28. 14:06
 7/8 anonim válasza:
De egyèbkènt 30 perc unalomtòl megkimèltèl öröm volt vàlaszolni :)
2016. júl. 28. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Hihi, szívesen :D
2016. júl. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!