Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálmom volt. Milyen jelentés...

Rémálmom volt. Milyen jelentést lehet kihámozni belőle?

Figyelt kérdés

Egy építkezés-szerű helyen voltam a caaládommal és a barátaimmal.

Miután a hajam beleakadt egy rácsba/hálóba, anyukámat leszámítva mindenki előrement, és ő megvárta, amíg egy munkás, akit nem ismerek a valóságban, segített nekem kiszedni a hajam a rácsok közül. De úgy tűnt, hogy a rácshoz érni veszélyes, mivel miután végeztünk, és a hajam már szabad volt, valami ellenmérget adott nekem.

Leült az asztalhoz, és elkezdte megmutatni, hogyan csináljam:

egy vonalzót tett az artériájához, és húzott rajta tollal egy vonalat. Aztán a kezébe vett egy kisollót, és mondta, hogy a vonal mentén kell majd belevágjak a bőrömbe, és a sebbe csöpögtetni az ellenszert, mire álom-én remegni kezdtem, és teljesen pánikba estem.

Könnyezve ébredtem fel.

2016. júl. 10. 10:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínű olyan vállalkozásba kezdesz vagy olyan társaságba keveredsz, amitől szeretnél megszabadulni. Hogy mindenki előremegy, csak anyukád segít, jelzi azt, hogy hathatós segítségre csak tőle számíthatsz és ettől az ismeretlentől, aki valószínűleg a jövőben talán még a párod is lehet. Maga az építkezés is arra utal, hogy tervezed a jövődet (valami családi vállalkozás vagy ilyesmi.)

Hogy a vonalzó és a vonal mentén kell belevágni a bőrödbe, jelzi a jövőbeni áldozatokat, ás hogy boldoguljatok, mindent szigorú szabályok szerint kell csinálnotok.

2016. júl. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!